.::Ini cerite orang taktau malu::.

Perghh membara hati aku baca surat khabar baru2 nie... sebenarnya memmang lamer da aku nak post menda nie... just aku sabar n mencari bukti dengan mata sendiri... klo korang rajin.. bukak youtube then search couple melayu cium tepi jalan.. macam bangsat aku tgk... menyimap betul la.. nie aku kasi link lagi nah..Tak malu!

aper pandang2??

aku marah nie! aku pown tak paham la...kenapa eakkk?? kenapa? kenapa?? kenapa~ taktau malu kew manusia nie... mungkin bagi mereka sumer tu tak penting kot... yang penting diorang happy.. tapi tak pikir kew mereka yang mereka turut membawa nama bangsa dan agama?? klo korang bangsa lain aku takde la kesah sangat kan tapi korang nie melayu... aper agama orang melayu?? automatic orang cakap islam punya... aduhh sakit jiwa aku rasa... klo betul la korang sangap kew aper pegi la buat tempat lain.. nie depan orang pown korang buat.. nak tunjuk sangat la kasih sayang korang tu kat orang eak... macam mana klo tiber2 masa korang tgh "beradu asmara" tu.. ader orang yang kenal family korang tgk?? tak ke malu family korang? biler orang kutuk family ko marah sangat.. bodoh!

pening kepala tgk gelagat bangsa sendiri!


Dah banyak kali da aku terserempak ngan menda2 macam nie... aku buat rilek jew... tapi sekarang tidak lagi.. maser aku keje baru nie.. manager aku suruh aku g turun bawah amik aiskrim kat black canyon~ otw nak balik 2 aku naik la escalator... malas nak naik tgu lif... masa tu tak ramai orang pown kat escalator 2..depan aku nie ade la couple... dok peluk2.. aku rilek lagi... pastu yang boy tu usha2 la blakang.. aku tgk da rasa semacam jew... nak cover line kew si bangang nie?? dua tiga kali dier pandang aku... last2 dier peluk rapat awek dier pastu kiss... gampang! ko da mencabar aku da nie! ko tgu... aku pown pantas melangkah dekat ngan diorang... dengan selamber aku sound itu brader... alo! takde agama kew... buat malu bangsa jew.. ko ingat sini mana?? amerika? bodoh! pastu aku cau~ brader tu da muka sebek~ padan muke kau... setan! lain kali jangan buat menda macam 2 depan aku k... ko nak buat pegi semak saner..


orang utan pown tau malu brader!

ishhh da nak kiamat dunia nie rupanya nyew... betapa maksiat ini berleluasa kat dunia nie... aku tak la nak kater aku nie baik kan.. tapi at least jangan la buat menda2 macam tu depan orang ramai... dah takde rasa malu kew... tula terpengaruh sangat ngan mat saleh... tapi yang penting sekali blaja2 la mendalami ilmu agama... ok! dah la aku malas nak membebel lagi.. sendiri pikir ok..bye!

6 comments:

  1. Sebek(kat atas uh ape)November 27, 2010 at 1:33 AM

    PEHH !! TBAIK LA ANG. Ang nmpk org cm tu ang balun ja.HAHAHA

    ReplyDelete
  2. tahniah abg long.. terbaeeekkk!!

    ReplyDelete
  3. haha... entah tiba2 berani kan..tapi bahaya gak.. klo salah orang mau kene cepuk! hehe

    ReplyDelete
  4. bahaha... lain kali sepak bontot laki tu pastu cepat2 blah...mesti menyinga dia..haha!

    ReplyDelete
  5. tak menyinga da..kene bunuh terus..hehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...