6 sebab untuk single!


(1)
.::Bole tido awal~::.


kebanyakkan orang bercinta nie akan mengalami satu fenomena dimana susah tido awal.. sebab apa? malam2 la maser paling syok untuk mereka2 nie nak bertenggek.. hehe yelah... suasana malam kan cam romantik2 skit.. tak pun sebelum tido nak kene dengar suara pasangan masing2 dlu baru bole tido... klo tak~ mau nightmare..hek2


that's rite~

(2)
.::Terhindar dari bunyi2 mizcall n sms::.
aper macam klo tiap2 15 minit awek2 korang msj tanya buat aper? tak pown masa korang tgh serabut perut buat assgment.. tiba2 siren bunyi ajak msj.. tak balas confirm seminggu merajuk.. hehe then biler msj jew mesti soalan samer kluar... u kat ne? da mam kew blum? rindu i tak? klo tiap2 hari jawab soalan nie mau tak buhsan... lagi2 msj semata nak solve kan prob yang kecik.. contoh nyew u~ kunci i hilang la~ hak2 tapi klo single korang terhindar daripada perkara yang mengusutkan fikiran nie.

(3)
.::Jalan bebas tanpa halangan::.


tau takpe!

uishhh klo bab bercinta nie mmg jalan asyik nak berkepit jew... rasa macam nie macam da terhimpit jew... nak g kedai ah chong beli jajan depan rumah pown sibuk gak nak berkepit.. tapi klo single~ jalan nie luas macam highway utara selatan...


(4)
.::jiwa tenang::.



kadang2 pmpn bole buat jiwa lelaki nie jadi mental tau... mau tak mental? salah sikit merajuk... salah banyak merajuk...dengan jelez tak bertempat nyew..member satu kelas commet status korang kat facebook lain macam skit jew..confirm2 kene maki~haha padahal member 2 nak gurau jew.. padah nyew bergaduh! satu lagi orang nak kesini dier nak ikot nak kesana pown nak ikot jgk.. mana pergi mesti nak follow.. klo lmbt balas msj skit jew.. siap la.. membebel3~hehe

(5)
.::Freedom::.

keje nak gado jew... mau sawan doe~

takkan ader yang jelez ngan korang... korang bole kenal mana2 gadis or nak jalan ngan member2 pmpn korang... n bole add as friend gadis2 hot kat facebook! hehe klo tak.. satu kertas A4 tu soalan bersusun... sebab apa? untuk apa? kenapa? satu lagi korang bole buat aper sahaja.. merokok~ pakai compang camping.. hidup korang tunggang terbalik pown takde yang kesah..

(6)
.::bole simpan duit::.


awek takde gua billionaire der!

klo bab bercinta nie klo tak kluar duit mmg tipu la... nak jaga awek supaya tak lari or lagi sayang kene la kuar duit maintenance skit...lagi2 klo awek2 korang tu hot dan menjadi buruan jejaka2 hensem..hehe blanja tgk wayang, makan, shoping,beli hari jadi baru awek tu rasa seronok dengan korang tul tak..baru kekal lama tapi klo single duit yang korang akan korang keluarkan hanya habis untuk diri sendiri sahaja.. so klo lebih2 duit yang ada bole simpan untuk masa hadapan...

5 comments:

  1. haha . i like. tp alhamdulillah. kejadian camtu jarang belaku. :p

    ReplyDelete
  2. hahaha...ape2 pun, depends dengan gadis bagaimana anda berkapel. =)

    ReplyDelete
  3. huhu..bagaimana itu camne?
    describe plez hehe

    ReplyDelete
  4. Aku sokong!
    xyah couple2..skit ati je..
    jom2!!
    bkak kelab single!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...